Veelgestelde vragen

Hoe zit dat met bevoegdheid en bekwaamheid?

Met Pynter toets je de bekwaamheid van medewerkers eenvoudig op de werkvloer zelf. Al dan niet in combinatie met een e-learning of training. Ook externe trainers kunnen toegang krijgen tot deze toetsing.

Blauw en groen
Accrediterende instanties, de inspectie, besturen, leidinggevenden, opleiders, de medewerkers zelf, iedereen wil vanzelfsprekend de bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben.

Bij Pynter noemen we dat Pynter blauw. Onze rapportages laten duidelijk zien dat medewerkers aantoonbaar bevoegd en bekwaam zijn en signaleren zodra er weer aan gewerkt moet worden.
Met de Planning en administratie van Pynter kunnen verplichte onderdelen perfect geregeld worden van inschrijving tot goedkeuring, van training tot certificering, ook extern op locatie.

Onze opdrachtgevers willen natuurlijk ook graag dat hun medewerkers zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Intrinsieke motivatie is daarbij een cruciaal gegeven en dat dwing je niet af door onderdelen simpelweg verplicht te stellen.

Medewerkers die hun bevoegdheid en bekwaamheid op orde hebben, willen ook graag laten zien waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in willen ontwikkelen. Ze grasduinen via Pynter in het aanbod van Good Habitz, New Heroes, Noordhoff Health, ExpertCollege, de VGN e-learnshop, the Competence Group etc.

Mooi gevulde persoonlijke profielen op Pynter – zeg maar: het Pynter groen! - zorgen ervoor dat collega’s bij elkaar kunnen meekijken, op ideeën gebracht worden en elkaar kunnen ondersteunen.

Logo's aanbieders van E-learning
Hoe zit dat met een e-portfolio?

Bij Pynter draait alles om je persoonlijk profiel: je laat zien wie je bent, waar je staat, waarin je je ontwikkelt en wat je interesses en talenten zijn.

Uitdraai van je CV in realtime
Pynter is een platform waarop medewerkers zich letterlijk kunnen profileren. Ze laten zien waar ze goed in zijn en geven aan dat ze hun talent en expertise willen delen met hun collega’s.

Het profiel dat je opbouwt is waardevol voor de werksituatie waar je inzit en is niet primair bedoeld als een overzicht van behaalde resultaten dat je meeneemt naar een andere werkgever in de vorm van een e-portfolio.

Je kunt een deel van je profielpagina wel in realtime uitdraaien als een soort van CV. En dat kan natuurlijk erg handig zijn.

Terug
Pynter logo in mini formaat Site, inhoud en merknaam Pynter © De Okergroep BV. Alle rechten voorbehouden.