Veelgestelde vragen

Hoe zit dat met rapportages?

Pynter heeft zeer uitgebreide en gedetailleerde rapportagetools. Duidelijk overzichten voor verschillende doelgroepen. Managementinformatie die altijd actueel is en gemakkelijk toegankelijk.

Overzichtelijk en toegankelijk
Voor leidinggevenden bevat Pynter een schat aan informatie. Van opleidingsverzoeken tot ingeplande opleidingen en trainingen en van vakbekwaamheid en certificering in het kader van veiligheid tot voortgangsgesprekken en persoonlijke ontwikkelplannen.

Handig aan Pynter is dat leidinggevenden voor deze informatie niet in het lms op zoek hoeven te gaan, maar juist direct toegang hebben tot real-time overzichten. Overzichten die zich ook beperken tot de gewenste informatie van alleen de medewerkers die binnen het eigen team vallen. Met handige filters om de belangrijkste informatie bovenaan en voorop te zetten en eventueel uit te draaien in Excel.

Maatwerk rapportages voor iedere situatie en instantie zijn zo gemaakt en geven altijd de actuele stand van zaken.

Hoe zit dat met techniek en beveiliging?

De verwerking van persoonsgegevens vindt uitsluitend plaats binnen het kader van een digitaal platform voor e-learning, trainingen en talentontwikkeling en is geheel in lijn met de code voor informatiebeveiliging “ISO/IEC 27001:2017” (http://www.nen.nl) en de AVG (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/files/handleidingalgemeneverordeninggegevensbescherming.pdf).

Onze software wordt ontwikkeld met behulp van de nieuwste technieken op basis van de Microsoft .NET web architectuur. Hierbij volgen we de NCSC richtlijnen voor webapplicaties.
Zie ook: https://www.ncsc.nl/actueel/whitepapers/ict-beveiligingsrichtlijnen-voor-webapplicaties.html

De hosting van het Pynter platform hebben we ondergebracht bij specialisten op dit gebied: Denit B.V. Zie ook: https://denit.nl

Voor meer informatie over deze onderwerpen kan direct contact opgenomen worden met Peter Been.

Peter Been
Directeur
peter@pynter.nl
Hoe zit dat met het inschrijven voor trainingen?

Planning & administratie van het hele opleidingsaanbod is niet een tool die in alle e-learningomgevingen standaard wordt aangeboden. Wel in Pynter. In Pynter is het een integraal onderdeel van het platform.

Kun je met Pynter ook de inschrijvingen regelen voor alle opleidingen en trainingen?
Pynter is een leermanagementsysteem (lms) inclusief planning & administratie en dat betekent dat alle inschrijvingen voor opleidingen en trainingen via Pynter zelf gedaan kunnen worden.

Medewerkers loggen in op Pynter en kunnen bladeren en zoeken in de opleidingscatalogus en zich direct inschrijven voor een interessante opleiding of training. De leidinggevende kan zo’n inschrijving goed- of afkeuren en een planner of roosteraar kan de inschrijving definitief bevestigen.

De medewerker krijgt een bevestiging met alle details via de mail en de opleiding of training komt als een activiteit in de persoonlijke activiteitenkalender op de homepage van Pynter te staan. Dat is ook de plek waar de activiteit eventueel geannuleerd kan worden.

Inschrijven voor trainingen
Hoe zit dat met koppelingen Afas, Raet etc?

Pynter is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van gecertificeerde koppelingen en heeft ruime ervaring met het implementeren van SAML 2.0. Team Pynter werkt daarin samen met o.a.: Profit van Afas, Beaufort van Raet en Visma software.

Koppelingen
Specialisten van leveranciers van bedrijfssoftware, van de personeelsadministratie en van Pynter gaan in overleg met elkaar om te komen tot een passende oplossing.

Pynter neemt hierin een pro-actieve rol aan en voert zonodig op locatie bij de opdrachtgever een onderzoek uit om alle specificaties duidelijk te krijgen.

Het doel is om alleen de juiste gegevens m.b.v. de bedrijfssoftware uit de personeelsadministratie in het Pynter platform te importeren en daar is veel kennis en ervaring voor nodig.

Logo's van Afas, Visma en RAET
Terug
Pynter logo in mini formaat Site, inhoud en merknaam Pynter © De Okergroep BV. Alle rechten voorbehouden.